За нас

Ol’Vita е полска фамилна компания, основана през 2004 г. от  Krzysztof Dziaduch, базирана на дългогодишен опит и страст в областта на закупуване, договаряне и обработка на семена и технология за пресоване на масло, www.olvitabg.com е дистрибутор на полската компания Ol’Vita. Нашите продукти са 100% натурални и не съдържат изкуствени оцветители, аромати или консерванти. В момента Ol’Vita е известна със своите висококачествени студено пресовани, сурови и нерафинирани масла. Предлагаме над 40 вида масла, пресовани по метода „студено, не пречистено“. Безценният опит, образование и страст на членовете на нашето семейство ни позволиха да създадем компания, първоначално с местен статус, а сега с национален и международен статус . Удивително отличие бе наградата на нашата компания през 2013 г. от президента на Република Полша Бронислав Коморовски в националния конкурс „Път към успех“, семейна категория, награда от 3-та степен.

Нашата мисия е производството на здравословна храна и натурална козметика от най-висококачествените естествени суровини от редовни, доказани доставчици. Съвместната работа се фокусира и върху постоянното търсене на нови търговски обекти в страната и чужбина, за да се позволи на всички хора неограничен достъп до нашите продукти. Ние систематично тестваме нашите продукти във външни акредитирани лаборатории.

Знанието и страстта задължават, следователно, ние се стремим да  повишим състоянието на информираността в обществото относно влиянието на диетата и начина на живот върху здравето и качеството на живот на всеки човек. Не почиваме на лаврите си, търсим и анализираме нови доклади в областта на диететиката и фитотерапията. Работим върху технологични решения, които ще ни позволят да извлечем най-ценното от изключителното по отношение на съдържанието на растителни суровини. Това, което ни отличава от много други компании в подобна индустрия, е  производството на студено пресовани масла, нерафинирани от трудни и деликатни суровини, например нар, диня, грозде, касис, пшеничен зародиш, сминдух и др.

Ние се фокусираме върху професионализма и знанията, затова работим с  акредитирани лаборатории и университети (JS Hamilton, Eurofins Polska, Jars SA.). Фокусирайки се върху  развитието, ние предприемаме иновативни действия, които въз основа на изследвания могат да зададат нови насоки за използването на нашите суровини.

Ние сме много благодарни на нашите клиенти за всички положителни мнения относно нашите продукти. Думите за признание, които често чуваме, придават истински смисъл на нашата работа и  засилват вярата в определената мисия на компанията .

Суровина – първата стъпка към най-висококачественото масло.

1

От доверени, редовни доставчици

Ние купуваме суровини само от доказани, доверени доставчици. Гордеем се, че толкова много от нашите продукти са 100% полски.

2

Суровина от най-високо качество

Суровината е началото на пътя към качеството на продукта. Днешният опит е резултат от нашите знания и дългогодишна практика. Те ни показаха колко важно е качеството на суровината, използвана в производството. Най-важните параметри за нас са: чистота, влажност, разнообразие и произход.

3

Качеството потвърдено със сертификат

Всяка партида суровина, закупена от нашата компания за пресоване, се анализира внимателно. Само най-качествената суровина и модерната технология на пресоване са в състояние да гарантират производството на най-висококачественото студено пресовано масло.

4

Съхранява се в модерни складове

Благодарение на модерните системи за съхранение на семена, ние сме в състояние да гарантираме оптимални условия за съхранение на суровините.