Често задавани въпроси

Как да направя поръчка?

Поръчка можете да направите като кликнете върху бутона “КУПИ” на дадения продукт и след това кликнете на бутона “ПРЕГЛЕД НА ПОРЪЧКАТА” или кликнете на иконката “ПАЗАРСКА КОЛИЧКА” горе в дясно или чрез телефон  за поръчки 0899943932, както и на имеил info@olvitabg.com

Как се доставя пратката и каква е цената?

Пратката се доставя с куриерска фирма:

  • наложен платеж с куриерска фирма Speedy (до офис – 4.60 лева) (до адрес – 7.90 лева)
  • наложен платеж с куриерска фирма Еконт с 10 % процента намаление (до офис от 5.90 лева до 8.90 лева) (до адрес от 7 лв. до 13.80 лева) в зависимост от килограмите.  
  • опция преглед преди да платите

Мога ли да върна пратката?

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка и да НЕ са отваряни

– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

– Да включите оригиналната  бележка или поръчка, с която сте получили продуктите

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Качествени ли са маслата?

Качеството е потвърдено със сертификат!  Всяка партида суровина, Ol’Vita Полша, се анализира внимателно. Само най-качествената суровина и модерната технология на пресоване са в състояние да гарантират производството на най-висококачественото студено пресовано масло.

Основата на марката Ol’Vita са най-висококачествените суровини и готови продукти. Тяхното постоянно и високо ниво се потвърждава от изследванията. Непрекъснато търсим естествени активни вещества в растенията, които чрез присъствието си в храната могат да имат положителен ефект върху тялото ни. Ние систематично тестваме нашите продукти във външни акредитирани лаборатории: JS Hamilton, Eurofins Polska, Jars SA. Освен това си сътрудничим с университети, напр. University of Life Sciences във Вроцлав.

Нашите продукти са 100% натурални и не съдържат изкуствени оцветители, аромати или консерванти. Всяка партида суровина, закупена от нашата компания за пресоване, се анализира внимателно. Само най-качествената суровина и модерната технология на пресоване са в състояние да гарантират производството на най-висококачественото студено пресовано, нерафинирано масло.